Antena 3 CNN Actualitate Copil de 10 ani, înecat într-un canal de irigații din Vișani, județul Brăila. Nu a putut fi salvat din cauza pereților oblici acoperiți de mâzgă

Copil de 10 ani, înecat într-un canal de irigații din Vișani, județul Brăila. Nu a putut fi salvat din cauza pereților oblici acoperiți de mâzgă

Un băiat de 10 ani și-a pierdut viața după ce s-a înecat într-un canal de irigații, în comuna Vișani din județul Brăila.

Copil de 10 ani, înecat într-un canal de irigații din Vișani, județul Brăila. Nu a putut fi salvat din cauza pereților oblici acoperiți de mâzgă
Sursa foto: debraila.ro
de Mia Lungu    |    17 Mai 2022   •   11:02

Băiatul s-ar fi aflat la scăldat cu alți copii. Cei care se aflau în zonă au încercat să îl scoată din apă dar nu au reușit, canalul având pereții oblici, de beton, acoperiți de mâzgă.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, cu puțin timp înainte de ora 17:30, atunci când copilul a intrat în canalul aflat în spatele terenului de fotbal din localitate, la o distanță de aproximativ 100 de metri, portivit DeBrăila.ro.

Din nefericire, băiatul a murit înecat, echipajul medical ajuns pe malul canalului putând doar să constate decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Totodată, polițiștii au deschis, potrivit procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpă.

Localnicii din Vișani au inițiat o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei celui mic.

Ieri după-amiază, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil s-ar fi înecat în canalul de irigații situat în spatele stadionului de fotbal din localitatea Vișani.

La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj medical care a constatat decesul băiatului, în vârstă de 10 ani, din comuna Vișani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close