Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 5 ani, dat dispărut în Germania, a fost găsit de polițiști la intrarea în România

Un copil de 5 ani, dat dispărut în Germania, a fost găsit de polițiști la intrarea în România

Un copil de 5 ani, dat dispărut de autoritățile din Germania, a fost găsit la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, în județul Timiș.

Un copil de 5 ani, dat dispărut în Germania, a fost găsit de polițiști la intrarea în România
Sursa foto: Facebook/ Poliția de Frontiera Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2023   •   09:00

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un minor cu cetăţenie germană, în vârstă de 5 ani, care figura în bazele de date ca fiind dispărut, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania, transmite Poliția de Frontieră.

”În data de 29 august, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, o femeie în vârstă de 53 de ani, cetățean sârb, care călătorea împreună cu nepotul de 5 ani, cetăţean german.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorul era semnalat ca fiind dispărut, alertă emisă de către autorităţile din Germania”, se arată în comunicat.

Minorul a fost încredinţat reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Timiș, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun, potrivit Observator de Timiș, citat de dcnews.ro.

Citește și: Familie din Maramureș, atacată în timpul nopții de un vecin. Bărbatul a spart toate geamurile casei cu o bâtă 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close