Antena 3 CNN Actualitate Copil de 7 ani, rănit grav după ce o statuie din Primăria Capitalei a căzut peste el

Copil de 7 ani, rănit grav după ce o statuie din Primăria Capitalei a căzut peste el

Un copil de șapte ani a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, în urmă cu puțin timp, după ce a fost lovit de o statuie din holul principal al Primăriei Capitalei, care s-ar fi desprins și ar fi căzut pe el.

de Corina Matlinschi    |    22 Aug 2022   •   14:20

"La ora 13.46 am fost solicitați să intervenim pentru un copil rănit la intrarea principala în Primăria Capitalei. La ora 13.51 copilul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat, conștient, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala", a transmis ISU București-Ilfov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Martorii din primărie au spus că cel mic ar fi încercat să se cațere pe statuie, iar aceasta a căzut peste el.

Copilul venise la primărie cu tatăl său, care avea formalități de îndeplinit la una din Direcțiile din cadrul instutuției administrative.

În cursul acestei zilei, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unei instituții publice, o statuetă ar fi căzut peste un minor.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în momentul de față efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close