Antena 3 CNN Actualitate Un copil bătut de tatăl vitreg a fost machiat de mama lui ca rănile să pară mai grave

Un copil bătut de tatăl vitreg a fost machiat de mama lui ca rănile să pară mai grave

Un caz nemaiîntâlnit a avut loc în oraşul Tăşnad din Satu Mare. Un adolescent de 13 ani a fost dus la spital de mama lui, ambii susţinând că tatăl vitreg al minorului l-ar fi bătut, în urma unor neînţelegeri apărute în familie. Medicii au rămas uluiţi când au observat că vânătăile de pe faţă cu care s-a prezentat băiatul erau amplificate de un strat de machiaj, aplicat chiar de mama lui.

Un copil bătut de tatăl vitreg a fost machiat de mama lui ca rănile să pară mai grave
Sursa foto: foto:portalsm.ro
de Cristi Popovici    |    14 Oct 2020   •   23:00

O poveste încâlcită le dă mari bătăi de cap poliţiştilor din oraşul Tăşnad din judeţul Satu Mare.

Un băiat de 13 ani şi mama lui s-au prezentat la spital, ambii acuzând că adolescentul a fost bătut de soţul femeii care îi este tată vitreg minorului.

Pentru că prezenta o stare de rău, copilul a fost băgat imediat în perfuzii.

Doar că în timp ce îi administrau tratamentul, medicii au observat că vânătăile de pe faţa copilului nu sunt atât de grave pe cum păreau la prima vedere. Şi asta pentru că băiatul fusese machiat de mama lui, ca urmele presupusului abuz să fie mult amplificate, notează portalsm.ro

Medicii au anunţat mai departe Poliţia şi le-au spus agenţilor întreaga poveste - atât că băiatul acuză că a fost bătut de tată vitreg, cât şi că mama lui l-a machiat ca să pară că loviturile să fie mult mai grave.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi urmează ca în perioada următoare să afle adevărul despre cele întâmplate. Nu este exclus ca şi mama copilului să fie pusă sub învinuire pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, pentru că a încercat să-i păcălească pe medici şi pe poliţişti cu privire la gravitatea loviturilor primite de băiat.

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close