Antena 3 CNN Actualitate Copil bătut fără milă, în parc, de părinţii unui alt copil pe care l-a lovit cu o minge, în Timiș. Băiatul are clavicula ruptă!

Copil bătut fără milă, în parc, de părinţii unui alt copil pe care l-a lovit cu o minge, în Timiș. Băiatul are clavicula ruptă!

Un băiat care l-ar fi lovit cu mingea pe un alt copil a fost bătut crunt de părinţii acestuia din urmă. Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, într-un parc din Timiş.

Copil bătut fără milă, în parc, de părinţii unui alt copil pe care l-a lovit cu o minge, în Timiș. Băiatul are clavicula ruptă!
de Georgiana Adam    |    05 Sep 2020   •   16:10

UPDATE 16.00 - Băiatul și-a rupt clavicula, după ce a fost trântit la pământ de tatăl furios. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele celor doi părinți, pentru lovire și alte violențe.

Vă amintim că un copil de trei ani din Timiş, lăsat nesupravegheat, a ajuns într-un parc unde erau mai mulţi copii şi a fost lovit din greşeală de o minge.

Atunci, părintii copilului mic care îl căutau au auzit zgomot şi au venit în parc, după care l-au bătut pe băiatul care l-ar fi lovit pe mingea pe bebeluş.

Mama copilului l-a bătut pe cel mare cu pumnii, palmele şi chiar s-a urcat pe el

Mai întâi a venit mama copilului mic, care l-a lovit pe băiat cu pumnii, palmele şi chiar s-a urcat pe el, când acesta era deja la pământ.

A urmat tată copilului, care l-a lovit şi el pe băiat. Bărbatul l-a luat pe copil şi l-a ridicat în aer, apoi l-a aruncat, după cum se poate vedea în video. Băiatul cade în cap.

Poliţia a deschis dosar penal în acest caz

În acest caz, Poliţia a deschis dosar penal pentru lovire, după apatiţia acestor imagini în spaţiul public.

Cel care l-a bătut pe copilul din parcul Parţa ar mai fi bătut şi alţi minori până acum.
 

×
Subiecte în articol: bătaie copil Timis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close