Antena 3 CNN Actualitate Copil de 11 ani, din Botoșani, omorât de tren în timp ce muncea. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

Copil de 11 ani, din Botoșani, omorât de tren în timp ce muncea. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

Un copil în vârstă de 11 ani, din satul Cătămărești-Deal, comuna Mihai Eminescu (Botoșani), a murit, astăzi, după ce a fost lovit de un tren, chiar în timp ce muncea. Băiatul împingea o roabă în momentul în care a fost spulberat de trenul Regio Botoșani - Suceava.

Copil de 11 ani, din Botoșani, omorât de tren în timp ce muncea. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    14 Aug 2020   •   14:55

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată în zonă. Pe imagini se poate observa cum băiatul, care împingea o roabă, s-a apropiat de trecerea la nivel cu calea ferată și nu a schițat niciun gest atunci când trenul s-a apropiat de el.

Copilul nu s-a uitat nici în stânga, nici în dreapta, și a intrat direct în fața trenului.

Impactul a fost devastator, copilul fiind aruncat la mai bine de 10 metri, iar roaba cu care se deplasa a fost găsită de polițiști la 50 de metri distanță. Apelul la 112 a fost făcut chiar de mecanicul trenului, care nu am mai putut evita impactul cu copilul.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, iar cadrele medicale au fost vizibil afectate de tragedie.

Copil lovit de tren în Botoșani, momentul surprins de o cameră de supraveghere

"Am fost solicitaţi pentru un copil, care a fost găsit în stop cardiorespirator, asistolă, secundar unui politraumatism produs în urma unui accident feroviar. Prezenta un traumatism cranio cerebral important, cu o fractură de bază de craniu, cu elemente fragmentate care se pretează pentru a nu începe manevrele de resuscitare", a declarat Ramona Guraliuc, şefa UPU.

Din nefericire, din cauza gravităţii rănilor, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close