Antena 3 CNN Actualitate Copil căutat în București, după ce a sunat la 112 și a spus că a fost închis într-un canal

Copil căutat în București, după ce a sunat la 112 și a spus că a fost închis într-un canal

Copil căutat în București, după ce a sunat la 112 și a spus că a fost închis într-un canal
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Aug 2019   •   19:21

Un copil este căutat marţi de echipe formate din pompieri, poliţişti şi jandarmi, după ce, la ora 14,38, acesta a sunat la 112 susţinând că se află într-un canal stradal, sub carosabil, băgat acolo de un alt copil, care ulterior a pus şi capacul, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, s-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de intervenţie, de la Detaşamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detaşamentul Special de Salvatori.

La faţa locului au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti locali din sectorul 4, lucrători Apa Nova.

"A fost verificată strada Măceşului, unde susţinea copilul că se află, ulterior aria de căutare fiind extinsă semnificativ, pe fiecare stradă în parte, până la bulevardele Metalurgiei şi Berceni, prin ridicarea capacelor de canal. Din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat (operator 112 şi dispecer ISU) a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate şi alte date care să permită identificarea acestuia. În acest moment se continuă căutările", precizează ISU-BIF. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: copil canal carosabil
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close