Antena 3 CNN Actualitate Un copil de nici doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara

Un copil de nici doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara

La nici o zi dupa ce un copil de 1 an din Petroșani a căzut de la etaj, tot în județul Hunedoara, de data aceasta în Orăștie, a avut un incident tras la indigo, dar cu final tragic.

Un copil de nici doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Hunedoara
de Mia Lungu    |    27 Mai 2022   •   12:44

Un băiețel de 1 an și 7 luni a murit astăzi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc.

Copilul a fost transportat la UPU Orăștie, unde, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii au deschis o anchetă și vor continua cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii incidentului.

"Ambulanța a fost solicitată să intervină astăzi, în jurul orei 9.40 în municipiul Orăștie, strada Eroilor, la un copil de un an și șapte luni căzut de la înălțime (etajul 4). La fața locului s-a trimis o ambulanță SAJ cu asistent care a găsit minorul în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. A fost preluat cu manevre de resuscitare în curs și transportat de urgență la spitalul Orăștie unde s-a continuat resuscitarea pentru încă aproximativ o oră când, din păcate, s-a declarat decesul", au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean.

Un copil de un an a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani. Părinţii erau în casă

Un copil în vârstă de aproximativ un an a căzut, joi, de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani, județul Hunedoara.

Copilul de un an şi trei luni a fost preluat de un echipaj SMURD care a sosit la faţa locului după ce a fost anunţat.

Din primele informații, este vorba despre un băieţel care a căzut de la etajul patru al unui bloc, iar căderea copilul a fost atenuată de o copertină.

La sosirea echipajelor de intervenție, copilul avea semne vitale și a fost transportat la UPU Petroșani, de către echipajul SAJ.

Poliția Hunedoara spune că este vorba de un băiețel de un an și 3 luni, care se afla sub supravegherea părinților, însă, într-un moment de neatenție, copilul se pare că s-a urcat pe un taburet, când fereastra era deschisă.

×
Subiecte în articol: copil cazut Hunedoara a murit
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close