Antena 3 Actualitate Un copil de cinci săptămâni, fiul unui politician, cel mai tânăr caz activ cu coronavirus din România

Un copil de cinci săptămâni, fiul unui politician, cel mai tânăr caz activ cu coronavirus din România

de Georgiana Adam    |    13 Oct 2020   •   12:10
Un copil de cinci săptămâni, fiul unui politician, cel mai tânăr caz activ cu coronavirus din România
Sursa foto: Pexels

Un bebeluş de doar cinci săptămâni diagnosticat recent cu noul coronavirus, a devenit cel mai tânăr caz activ din ţara noastă. Bebeluşul, fiu al unui politician care, la rândul său, este infectat cu coronavirus, este din judeţul Maramureş, însă a fost transferat la Cluj, acolo unde medicii vor face tot posibilul pentru a fi în siguranţă.

Rata de pozitivare creşte alarmant în România, iar incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 din ultima perioadă, a afectat şi un nou-născut de numai cinci săptămâni.

Bebeluşul a devenit astfel, cel mai tânăr pacient cu virusul care a suferit mutaţii şi care are capacităţi nebănuite.

Copilul de cinci săptămâni este fiul unui politician cunoscut în Maramureş.

Coronavirusul a început să ia vieţi şi în rândul copiilor. Săptămâna trecută, un copil în vârstă de patru ani a fost răpus de coronavirus şi devenea astfel, cea mai tânără victimă a virusului ucigaş.

''Un copil din grupa de vârstă 10-19 ani a murit din cauza infecţiei cu coronavirus'', anunţa miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close