Antena 3 CNN Actualitate Copil de 10 ani căutat cu disperare de polițiști după ce a sunat la 112 și a spus că a fost răpit. Totul s-a dovedit a fi o farsă!

Copil de 10 ani căutat cu disperare de polițiști după ce a sunat la 112 și a spus că a fost răpit. Totul s-a dovedit a fi o farsă!

Copil de 10 ani căutat cu disperare de polițiști după ce a sunat la 112 și a spus că a fost răpit. Totul s-a dovedit a fi o farsă!
31 Iul 2019   •   20:17

Polițiștii clujeni au fost puși pe jar, marți, după ce au primit un apel telefonic în care erau anunțați că un copil ar fi fost răpit din Florești.

”La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană, a cărei voce părea a fi de copil, a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost prinsă de mai mulţi infractori şi că se află într-o dubă”, a anunțat IPJ Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Apelantul a refuzat să ofere detalii privind identitatea sa. Imediat s-a constituit o echipă operativă, coordonată de procuror, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acţiuni Speciale în scopul depistării apelantului.

De asemenea, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Apelantul a fost depistat la domiciliu, în localitatea Floreşti, stabilindu-se că este vorba despre un minor în vârstă de 10 ani care a sunat "din joacă" la 112.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close