Antena 3 CNN Actualitate Copilul de doi ani, dispărut de acasă, a fost găsit. Mobilizare impresionantă pentru căutări

Copilul de doi ani, dispărut de acasă, a fost găsit. Mobilizare impresionantă pentru căutări

Copilul de doi ani, dispărut de acasă, a fost găsit. Mobilizare impresionantă pentru căutări
31 Aug 2018   •   11:10

Update: Copilul de doi ani dispărut din judeţul Dolj dispărut de acasă a fost găsit în viaţă, vineri dimineaţă, într-un şanţ acoperit cu vegetaţie. Copilul era conştient şi cooperant, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi supus unor investigaţii.

Știrea inițială

Un copil de aproximativ doi ani din judeţul Dolj este căutat de pompieri, poliţişti şi voluntari, după ce a dispărut de la domiciliu, verificările având loc în cursul nopţii pe terenuri agricole şi în imobilele părăsite din zona unde locuieşte familia. Căutările continuă şi la această oră.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi prin 112, la miezul nopţii, să intervină în localitatea Sopot pentru căutarea unui copil de aproximativ doi ani dispărut de acasă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova format dintr-un ofiţer, opt subofiţeri şi patru elevi, ei începând căutările din locul unde ar fi fost văzut ultima oară copilul, transmite news.ro.

×
Subiecte în articol: copil disparut Dolj
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close