Antena 3 CNN Actualitate Copil de trei ani, strivit de poarta de 100 de kg a capelei mortuare din satul Mireasa, Constanța. “Nu știu ce putere am avut să ridic poarta!“

Copil de trei ani, strivit de poarta de 100 de kg a capelei mortuare din satul Mireasa, Constanța. “Nu știu ce putere am avut să ridic poarta!“

Un copil de numai trei ani este imobilizat de mai bine de o lună la pat, după ce a fost prins sub poarta capelei mortuare din satul Mireasa, comuna Târgușor, județul Constanța.

Copil de trei ani, strivit de poarta de 100 de kg a capelei mortuare din satul Mireasa, Constanța. “Nu știu ce putere am avut să ridic poarta!“
Sursa foto: Primăria Târgușor/ Paul Alexe
de Mia Lungu    |    31 Oct 2021   •   10:45

În urma accidentului, care a avut loc în timp ce mama copilului de afla la o înmormântare, copilul are multiple traumatisme și i-a fost rupt femurul drept.

Poarta respectivă are patru metri lungime și doi metri înălțime și cântărește peste 100 de kg.

Mama copilului vorbea la telefon când l-a auzit pe copil țipând, strigând-o. Femeia da vină pe autoritățile locale și pe firma care a montat poartă capelei mortuare.

“Nu știu ce putere am avut să ridic poarta! Am țipat la cealaltă verișoară a mea să sune la Ambulanță. Eu l-am luat pe băiat, care plângea înfiorător, i-am îndreptat piciorușul, care deja se umflase, deci nu era bine deloc“, a relatat mama băiatului, pentru ziuaconstanta.ro.

Pe de altă parte, autoritățile locale spun că cei mici s-au mai jucat pe lângă poartă respectivă, cu o seară înainte. Nimeni nu știe cum s-a întâmplat de au reușit să mute poarta respectivă, care se afla pe o șină.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a afla în ce circumstanțe s-a petrecut tragicul accident.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close