Luca, un copil de doi ani, a dispărut fără urmă în satul Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

de Alin Tarnovschi    |    Gabriela Mladin    |    30 Ian 2021   •   18:36
Luca, un copil de doi ani, a dispărut fără urmă în satul Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

Luca Cristian Burca, un copil în vârstă de numai doi ani a dispărut fără urmă, astăzi, în satul Sâmbotin din comuna Schela, judeţul Gorj.

UPDATE 18.50. Din fericire, după numai câteva ore de căutări, copilul a fost găsit în viaţă. Potrivit primelor informaţii el a fost găsit la o distanţă de aproximativ 3 kilometri de casă, ud, dezbrăcat şi desculţ.

Copilul se acoperise cu frunze pentru că îi era frig, iar poliţiştii chiar au trecut pe lângă şi el nu şi l-au văzut, însă agenţii l-au auzit în timp ce plângea.

Copilul se afla în grija bunicii, astăzi, iar la un moment dat a dispărut. Femeia l-a căutat în curte, în casă şi apoi în zona casei, însă nu a reuşit să îl găsească, motiv pentru care a cerut ajutorul familiei.

Astfel, un bărbat a mers la Poliţie şi a reclamat faptul că nepotul său, Luca Cristian Burca, în vârstă de doi ani şi şapte luni, a dispărut.

Totul s-a întâmplat în satul Sâmbotin din comuna Schela, judeţul Gorj. În scurt timp, poliţiştii au demarat o acţiune de căutare la care participă zeci de persoane, poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari.

Luca Cristian Burca, copilul dispărut în Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

Ultima dată când a fost văzut, Luca era îmbrăcat cu o bluză de pijama cu Mickey Mouse şi ştrampi albaştri, iar în picioare avea o pereche de adidaşi.

La acţiunea de căutare a copilului dispărut în Sâmbotin participă inclusiv scafandarii, reprezentanţi ai Salvamont, dar şi un câine de căutare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close