Antena 3 CNN Actualitate Luca, un copil de doi ani, a dispărut fără urmă în satul Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

Luca, un copil de doi ani, a dispărut fără urmă în satul Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

Luca Cristian Burca, un copil în vârstă de numai doi ani a dispărut fără urmă, astăzi, în satul Sâmbotin din comuna Schela, judeţul Gorj.

Luca, un copil de doi ani, a dispărut fără urmă în satul Sâmbotin, comuna Schela din Gorj
de Alin Tarnovschi    |    Gabriela Mladin    |    30 Ian 2021   •   18:36

UPDATE 18.50. Din fericire, după numai câteva ore de căutări, copilul a fost găsit în viaţă. Potrivit primelor informaţii el a fost găsit la o distanţă de aproximativ 3 kilometri de casă, ud, dezbrăcat şi desculţ.

Copilul se acoperise cu frunze pentru că îi era frig, iar poliţiştii chiar au trecut pe lângă şi el nu şi l-au văzut, însă agenţii l-au auzit în timp ce plângea.

Copilul se afla în grija bunicii, astăzi, iar la un moment dat a dispărut. Femeia l-a căutat în curte, în casă şi apoi în zona casei, însă nu a reuşit să îl găsească, motiv pentru care a cerut ajutorul familiei.

Astfel, un bărbat a mers la Poliţie şi a reclamat faptul că nepotul său, Luca Cristian Burca, în vârstă de doi ani şi şapte luni, a dispărut.

Totul s-a întâmplat în satul Sâmbotin din comuna Schela, judeţul Gorj. În scurt timp, poliţiştii au demarat o acţiune de căutare la care participă zeci de persoane, poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari.

Luca Cristian Burca, copilul dispărut în Sâmbotin, comuna Schela din Gorj

Ultima dată când a fost văzut, Luca era îmbrăcat cu o bluză de pijama cu Mickey Mouse şi ştrampi albaştri, iar în picioare avea o pereche de adidaşi.

La acţiunea de căutare a copilului dispărut în Sâmbotin participă inclusiv scafandarii, reprezentanţi ai Salvamont, dar şi un câine de căutare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu.

×
Subiecte în articol: Gorj disparut Sâmbotin
Parteneri
Taxele și majorările care intră în vigoare la 1 octombrie 2023
x close