Antena 3 Actualitate Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani

Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani

de Mia Lungu    |    04 Noi 2020   •   08:30
Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani
Sursa foto: Hepta

Un băiat de 12 ani a murit, marți seară, electrocutat, după ce s-a urcat pe o garnitură de tren, în Gara Petroșani. O fată de aceeași vârstă, care îl însoțea, a fost aruncată la pământ de arcul electric.

Două echipaje de pompieri de la ISU Hunedoara au intervenit marți seară, în Gara Petroșani, în urma unui apel care semnalat un incident în care erau implicați doi copii. O fată și un băiat de 12 ani se urcaseră pe o garnitură de tren. Băiatul a fost electrocutat, în timp ce fata a fost trântită la pământ de forța arcului electric creat.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat care se afla în apropiere și care a sunat la Serviciul de Urgență 112

ISU Hunedoara: Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dădea semne de viaţă

"La sosire, echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani aflată în stare de agitaţie ce a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii salvatori. Fata a relatat că se află pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani, când a fost trântită la pământ de arcul electric format. Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dădea semne de viaţă", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, potrivit Gandul.ro

Din nefericire, echipele care au sosit la fața locului l-au găsit pe băiat carbonizat. Acestea au putut interveni doar după decuplarea liniei de înaltă tensiune. Trupul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Hunedoara.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close