Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani

Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani

Un băiat de 12 ani a murit, marți seară, electrocutat, după ce s-a urcat pe o garnitură de tren, în Gara Petroșani. O fată de aceeași vârstă, care îl însoțea, a fost aruncată la pământ de arcul electric.

Tragedie în Hunedoara! Un copil de 12 ani a murit carbonizat pe un tren, în Gara Petroșani
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    04 Noi 2020   •   08:30

Două echipaje de pompieri de la ISU Hunedoara au intervenit marți seară, în Gara Petroșani, în urma unui apel care semnalat un incident în care erau implicați doi copii. O fată și un băiat de 12 ani se urcaseră pe o garnitură de tren. Băiatul a fost electrocutat, în timp ce fata a fost trântită la pământ de forța arcului electric creat.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat care se afla în apropiere și care a sunat la Serviciul de Urgență 112

ISU Hunedoara: Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dădea semne de viaţă

"La sosire, echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani aflată în stare de agitaţie ce a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii salvatori. Fata a relatat că se află pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani, când a fost trântită la pământ de arcul electric format. Băiatul a rămas blocat pe vagon şi nu dădea semne de viaţă", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, potrivit Gandul.ro

Din nefericire, echipele care au sosit la fața locului l-au găsit pe băiat carbonizat. Acestea au putut interveni doar după decuplarea liniei de înaltă tensiune. Trupul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Hunedoara.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close