Antena 3 CNN Actualitate Copil găsit mort într-o cutie, într-un cimitir din București. Ce scria în biletul găsit lângă trupul micuțului

Copil găsit mort într-o cutie, într-un cimitir din București. Ce scria în biletul găsit lângă trupul micuțului

Un bebeluș a fost găsit mort, astăzi, într-o cutie, în Cimitirul Străulești din Capitală. Lângă cutie se afla și un bilețet. Descoperirea a fost făcută de paznicul cimitirului.

Copil găsit mort într-o cutie, într-un cimitir din București. Ce scria în biletul găsit lângă trupul micuțului
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    29 Mar 2022   •   17:25

„La data de 29 martie 2022, în jurul orei 15.20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că a descoperit, într-un cimitir din Sectorul 1, un bebeluș decedat, care se afla poziționat lângă o cutie”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției.

Pe biletul din cutie scria numele copilului, Luca, dar și data la care s-a născut și cea la care a murit, 18 februarie, respectiv 26 martie. Micuțul era îmbrăcat în albastru. Potrivit surselor Antena 3, paznicul a făcut teribila descoperire după ce câțiva câini au tras de cutie și el a mers să vadă despre ce este vorba.

sursa: Gandul

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

×
Subiecte în articol: copil mort cimitir bilet
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close