Antena 3 CNN Actualitate Copil grav rănit, după ce a căzut de pe acoperişul bisericii în care fusese închis din greşeală

Copil grav rănit, după ce a căzut de pe acoperişul bisericii în care fusese închis din greşeală

Copil grav rănit, după ce a căzut de pe acoperişul bisericii în care fusese închis din greşeală
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Mai 2011   •   08:48
Un copil în vârstă de 10 ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, cu răni la nivelul capului, după ce a căzut de pe acoperişul unei biserici. Băieţelul s-a izbit de caldarâm încercând să iasă din turla lăcaşului de cult unde a fost închis accidental. Starea băieţelului este stabilă, dar rămâne gravă.

La finalul slujbei de searã, oamenii au plecat spre case, la fel şi preotul. Nimeni nu ştia că înăuntru mai rămăsese băiatul de 10 ani. Oamenii presupun că băiatul a încercat să coboare pe geam, atunci când a văzut că a rămas singur în biserică.

Băiatul a fost găsit într-o baltă de sânge de ţiva copii, care i-au alertat pe localnici. Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde a fost operat de urgenţă.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Maramureş a demarat o anchetă pentru a afla dacă părinţii sunt de vină pentru că băiatul a plecat nesupravegheat de acasă.
 

×
Subiecte în articol: copil biserica accident
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close