Antena 3 CNN Actualitate Un copil a fost înjunghiat în Sectorul 4 din București. Agresorul, partener de joacă, cu probleme psihice

Un copil a fost înjunghiat în Sectorul 4 din București. Agresorul, partener de joacă, cu probleme psihice

Caz înfiorător în Sectorul 4 al Capitalei. Un copil de clasa a şaptea, cu probleme psihice, şi-a înjunghiat seara trecută un partener de joacă. Băiatul de 13 ani este în stare gravă la Spitalul Marie Curie.

Un copil a fost înjunghiat în Sectorul 4 din București. Agresorul, partener de joacă, cu probleme psihice
Sursa foto: Primăria Sectorului 4/Facebook
de Rafaelo Varga    |    26 Aug 2021   •   14:15

"Incidentul a avut loc aseară, în Sectorul 4 al Capitalei, mai exact în zona unui părculeţ.

Băiatul în vârstă de 14 ani l-a fost înjunghiat pe un prieten cu care ieşise la joacă. Vorbim de un băiat de 13 ani.

Potrivit unor surse, l-a înjunghiat de mai multe, iar starea lui de sănătate este una gravă, dar stabilă.

Este internat la Spitalul Marie Curie. Se pare însă că agresorul ar avea antecedente penale, pentru că a mai fost implicat în tot felul de altercaţii, mai ales la şcoala unde acesta învaţă, la şcoala 189 din Sectorul 4 al Capitalei.

Părinţii celorlalţi copii, colegii agresorului vorbesc despre faptul că în luna mai, băiatul de 14 ani l-a lovit cu un fragment de bordură pe un al coleg de clasă, chiar în zona capului, acesta fiind de asemenea într-o stare foarte gravă, dar se pare că a reuşit totuşi să scape cu viaţă.

Şi atunci au fost sesizaţi poliţiştii, dar se pare că şi cei de la Protecţia Copilului Sectorului 4, însă au spus că nu pot să facă nimic concret, să transfere băiatul de la şcoală, ci doar să ofere consilere, atât copiilor, părinţilor, dar şi profesorilor.

În acest moment, a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, a fost preluat acest caz de către Parchetul Bucureşti, de asemenea şi în colaborare cu Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.", a transmis Rafaelo Varga, reporter Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: sectorul 4 București parc
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close