Antena 3 CNN Actualitate Copil sfasiat de caini in Iasi! E incredibil ce s-a intamplat sub privirile trecatorilor

Copil sfasiat de caini in Iasi! E incredibil ce s-a intamplat sub privirile trecatorilor

Copil sfasiat de caini in Iasi! E incredibil ce s-a intamplat sub privirile trecatorilor
20 Feb 2017   •   17:14

Un copil de aproximativ 8 ani ar fi fost muscat de caini, intr-un cartier din Iasi. La fata locului a intervenit un echipaj de ambulanta care a acordat victimei primul ajutor. 

Fetita plecase la un magazin din zona Super Copou, iar cand s-a intors spre casa doi caini au atacat-o. Fratele ei spune ca aceasta s-a prabusit in curte, fiind plina de sange si avand muscaturi in zona ochiului si a urechii. A fost preluata de un echipaj de ambulanta al SAJ Iasi si transportata la spital pentru ingrijiri.

"Apelul prin 112 a fost dat la ora 13:11, prin care am fost solicitati sa intervenim in strada Codrescu pentru un copil cu plagi muscate de caine. A fost dirijat de urgenta un echipaj medical de urgenta de tip B2 cu asistent, la fata locului fiind gasita o fetita cu plagi muscate in regiunea suprasprancenara si plaga in regiunea pavilion ureche dreapta. Dupa ingrijirile de urgenta acordate de catre echipajul medical, copilul a fost transportat stabil hemodinamic la Spitalul de Pediatrie 'Sf. Maria' din Iasi pentru ingrijiri medicale de specialitate", a declarat purtatorul de cuvant al SAJ Iasi, Pralea Nicolai, conform BZI.

×
Subiecte în articol: copil caini trecatori
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close