Antena 3 CNN Actualitate Copilă de 12 ani dispărută de acasă. Polițiștii din Brăila sunt în alertă și cer ajutorul populației!

Copilă de 12 ani dispărută de acasă. Polițiștii din Brăila sunt în alertă și cer ajutorul populației!

O copilă de 12 ani a dispărut de acasă, de la locuința sa din Brăila. Mama fetei a anunțat dispariția acesteia. Fata se numește Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima dată când a fost văzută purta un tricou gri și blugi albaștri.

Copilă de 12 ani dispărută de acasă. Polițiștii din Brăila sunt în alertă și cer ajutorul populației!
Sursa foto: IPJ Brăila
08 Iul 2020   •   18:20

Mama ei, în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat în cursul zilei de marți, 7 iulie, la sediul IPJ Brăila și a anunțat dispariția ei.

Semnalmente: înălţime 1,70 centimetri, aproximativ 78 de kilograme, părul şaten, drept, lung până la umeri, ochii verzi;

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: tricou de culoare gri, blugi de culoare albastru şi pantofi sport de culoare alb.

”Pentru minora Mircea Alexandra-Maria a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, potrivit Adevărul.

Oricine poate oferi mai multe informații despre dispariția fetei e rugat să apeleze serviciul 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close