Antena 3 CNN Actualitate Copile minţite prin metoda ''Loverboy'', abuzate sexual

Copile minţite prin metoda ''Loverboy'', abuzate sexual

Poliţiştii au luat la verificat casele mai multor indivizi din Călăraşi, bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism. Tinerele, printre care şi minore, erau obligate să se prostitueze prin metoda ''Loverboy'' în Germania, Elveţia şi Marea Britanie

Copile minţite prin metoda ''Loverboy'', abuzate sexual
Sursa foto: Hepta
de Cătălina Buzoianu    |    13 Ian 2021   •   16:08

O grupare infracţională din Călăraşi care se ocupa cu traficul de carne vie a fost destructurată de poliţiştii şi procurorii din judeţul Călăraşi.

Româncele, exploatate sexual în Germania, Elveția și Marea Britanie

''Poliţiştii şi procurorii din Călăraşi au efectuat patru percheziţii. Din cercetare a reieşit faptul că din 2015 şi până în prezent au fost racolate mai multe tinere pe care le-au trimis să se prostitueze în Marea Brianie, Elveţia şi Gemania, prin metoda Loverboy. Practic le cucereau, le convingeau apoi să aibă o relaţie cu ei şi apoi le trimiteau în străinătate să se prostitueze.

Nouă persoane au fost duse la audieri, iar una a fost reținută pentru 24 de ore

Nouă persoane au fost audiate dintre care una a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată în faţa magistraţilor Tribunalului din Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

În timpul percheziţiilor au fost confiscate mai multe sume de bani. 45.000 de lei, 7.700 de euro, cinci telefoane mobile, dar şi un autoturism de lux în valoare de 35.000 de euro. Pentru documentarea cauzei, poliţiştii români au avut sprijinul EUROPOL pentru schimbul de informaţii cu partenerii din Marea Britanie, Elveţia şi Germania, dar şi sprijinul EUROJUST, prin intermediul ordinelor europene de anchetă'', a transmis Cătălina Buzoianu, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: Loverboy Calarasi
Parteneri
Profesorii au respins ultima ofertă a Guvernului şi continuă protestul
x close