Antena 3 CNN Actualitate Copilul care se luptă să aibă o viaţă normală

Copilul care se luptă să aibă o viaţă normală

Copilul care se luptă să aibă o viaţă normală
22 Feb 2014   •   20:31
Ionuţ, copilul care a ars ca o torţă după ce a încercat să aprindă focul în sobă, se luptă să aibă o viaţă normală. Pas cu pas, medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu i-au reconstituit bratul stâng . La două săptămâni de la ultima operaţie, Ionuţ trebuie să-i ajute ACUM pe medici să mentină rezultatele obţinute în urma interventiei.

O misiune destul de complicată şi dureroasă. Medicii l-au internat din nou pe Ionut, pentru a-l învăţa cum să se recupereze acasă.

Medicii i-au sărit din nou în ajutor lui Ionuţ, mai ales că durerile nu l-au părăsit nicio clipă. Acum baiatului de 12 ani i se fac investigatii suplimentare. Markerii hepatici sunt controlaţi.

Pentru Ionuţ, lupta continuă cu operaţii peste operaţii. Dacă recuperarea merge bine, în 6 luni, medicii îl vor opera din nou.

Mama sa, care în scurtă vreme îi va aduce pe lume o a treia surioară lui Ionuţ, spune că de multe ori, fiul ei a avut nevoie de îmbărbătare.

Ionuţ ştie că paşii mici aduc realizari mari şi chiar dacă uneori răbdarea pare să-l părăsească, el găste puterea de a merge mai departe în oamenii de lângă el care i-au intins o mână de ajutor pentru o însănătoşire cât mai rapidă.

 



 

 

 

×
Subiecte în articol: impreuna suntem si mai buni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close