Antena 3 CNN Actualitate Copilul care strigă după ajutor. Vezi boala NECRUŢĂTOARE care o ameninţă cu moartea în fiecare clipă

Copilul care strigă după ajutor. Vezi boala NECRUŢĂTOARE care o ameninţă cu moartea în fiecare clipă

Copilul care strigă după ajutor. Vezi boala NECRUŢĂTOARE care o ameninţă cu moartea în fiecare clipă
Sursa foto: foto: imgfave.com
14 Mar 2012   •   08:42

O fetiţă de numai 4 ani din Târgu Jiu se luptă cu o boală rară care o poate învinge în orice moment. O simplă lovitură sau o tăietură cât de mică ii pot produce hemoragii de neoprit.

Periodic, trebuie să meargă la spital pentru analize, însă din lipsă de bani, familia a fost nevoită să îi întrerupă tratamenul, pentru că singurul venit este alocaţia copiilor.

În urmă cu aproximativ doi ani, Biancăi i-au apărut pete negre pe mâini şi pe faţă. Atunci, bunica acesteia a dus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu trombocitopenie idiopatică.  Acesta este un cancer al sangelui. Daca fetiţei i se porneste o hemoragie, nu poate fi oprită.

Singurul venit al familiei este de 400 de lei pe lună, bani proveniţi din alocaţia celor 3 copii. Bianca are nevoie însa de un regim alimentar adecvat, de tratament, iar banii nu sunt suficienţi pentru toate.

Tratamenul Biancăi este destul de costisitor, iar periodic trebuie să mearga la un spital din Bucureşti pentru analize şi pentru transfuzii.

Famila are datorii şi la întreţinere, până în acest moment acumulându-se 8 000 de lei. Tatăl copiilor a plecat la muncă în străinătate şi nu s-a mai interesat deloc de ei. 
 
Cei care doresc sa o ajute pe Bianca, o pot face donand orice suma in contul RO37 RZBR 0000060013439077.

×
Subiecte în articol: tratament datorii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close