Antena 3 CNN Actualitate Copilul de 12 ani găsit în comă alcoolică fugise de acasă

Copilul de 12 ani găsit în comă alcoolică fugise de acasă

Copilul de 12 ani găsit în comă alcoolică fugise de acasă
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    19 Aug 2011   •   17:32

Minorul de 12 ani găsit în comă alcoolică, vineri dimineaţă, în timpul evacuării unui bloc din Capitală, fugise de acasă în urmă cu câteva zile, spun poliţiştii care se ocupă de acest caz.

"Într-un din camere a fost descoperit un minor în vârstă de 12 ani, care la prima vedere prezenta toate simptomele unei come alcoolice. Din câte se pare, este fugit de acasă de acum două zile, a venit să doarmă în imobilul unde noi am efectuat acţiunea, loc în care a locuit cu familia în urmă cu câteva luni. Având în vedere că se cunoştea cu mai mulţi locatari, unul dintre aceştia l-a invitat să doarmă la el în cameră", a declarat şeful Biroului de Ordine Publică Sector 6, Ionuţ Niţu.

Potrivit acestuia, "persoana în locuinţa căreia a fost găsit minorul nu s-a aflat niciodată în evidenţele Poliţiei, ca persoană cu probleme săvârşite de natură sexuală".

Circa 100 de persoane care au ocupat abuziv un bloc întreg din sectorul 2 al Capitalei au fost evacuate vineri. Primele informaţii vehiculate de Primăria Sectorului 2 arată că minorul provine dintr-o familie dezorganizată, mama lui trăind în concubinaj cu un tânăr de 20 de ani, cu care mai are un copil. Medicii chemaţi la faţa locului l-au trimis de urgenţă pe copil la spital.

"Nu răspundea decât extrem de greu la stimuli dureroşi. L-am internat în secţia de toxicologie cu acest diagnostic, de comă, cu intoxicaţie acută cu substanţă necunoscută", a declarat dr. Andrada Puşcaşu, medic la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

În momentul de faţă, pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, este conştient, dar continuă investigaţiile medicale în secţia de Terapie.

 





×
Subiecte în articol: copil coma bloc pedofil coma alcoolica
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close