Antena 3 CNN Actualitate Copilul de 5 ani, dispărut în zona Parcului Regina Maria, a fost găsit în Prelungirea Ghencea

Copilul de 5 ani, dispărut în zona Parcului Regina Maria, a fost găsit în Prelungirea Ghencea

Copilul de 5 ani, dispărut în zona Parcului Regina Maria, a fost găsit în Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Foto: depici.ro
17 Iun 2011   •   21:34

Un copil în vârstă de cinci ani care a dispărut, vineri după-amiază, din Parcul Regina Maria din Capitală, unde se afla cu tatăl său, a fost găsit după câteva ore de căutări de către poliţiştii bucureşteni în cartierul Ghencea.
   
Tatăl copilului este din provincie şi a venit în Bucureşti temporar, el ieşind cu băiatul său în parc, vineri după-amiază, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, citat de Mediafax.

Bărbatul şi-a lăsat băieţelul la un loc de joacă din Parcul Regina Maria, alături de alţi copii, şi s-a aşezat pe o bancă din apropiere. La un moment dat, copilul a dispărut şi nimeni din zonă nu a văzut unde a plecat.
   
Poliţiştii Secţiei 4 şi cei de la Urmăriri Sector 1 l-au căutat pe băiat timp de mai multe ore, folosindu-se şi de câinii de urmă ai poliţiei.
   
Copilul a fost găsit nevătămat, vineri seară, în jurul orei 22.00, pe linia tramvaiului 41, în Prelungirea Ghencea. Acesta a fost dus în Parcul Regina Maria, unde se află zeci de echipaje de poliţie, inclusiv şeful Poliţiei Sectorului 1, Marius Voicu. Ulterior, copilul va fi dus la Secţia 4, unde se află şi tatăl său.

×
Subiecte în articol: copil Politie caini cautari
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close