Antena 3 CNN Actualitate Copilul găsit mort în cazul triplei crime din Timiş şi-a găsit sfârşitul asfixiat

Copilul găsit mort în cazul triplei crime din Timiş şi-a găsit sfârşitul asfixiat

Copilul găsit mort în cazul triplei crime din Timiş şi-a găsit sfârşitul asfixiat
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    03 Ian 2012   •   14:31

Copilul de şapte ani care a fost găsit mort împreună cu bunicii săi, în casa din Timiş, a fost asfixiat. Aceasta este concluzia necropsiei făcute de medicii legişti.

Anchetatorii nu pot spune deocamdată dacă tatăl şi-a omorât copilul odată cu socrii sau dacă i-ar fi ucis pe bunici, într-un acces de furie, după ce şi-ar fi găsit băiatul mort.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, marţi, că raportul preliminar al autopsiei copilului arată că acesta a murit prin asfixiere mecanică. Acum, sunt aşteptate rapoartele autopsiilor socrilor bărbatului de 29 de ani, precum şi cea în cazul acestuia.

Bărbatul din Timiş care s-a sinucis a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii au găsit un bilet lăsat de tânărul de 29 de ani, în care scria “Atenţie! Nu intraţi, am făcut crime, sunaţi la 112”. În buzunarul hainei tânărului, poliţiştii au găsit un album foto cu poze în care apare el alături de copil şi de soţie.

Tânărul şi-a ucis socrii cu toporul
.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost găsit, luni, de fratele său, spânzurat în faţa casei, iar în locuinţă au fost găsiţi morţi socrii şi copilul său, poliţiştii stabilind că tânărul i-a ucis pe cei trei, apoi s-a sinucis, el ameninţând de mai multă vreme că va recurge la acest gest.

 






×
Subiecte în articol: copil baiat crima Timis barbat
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close