Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, noi acuzaţii la adresa autorităţilor | Ipoteza sa despre cei care ar fi pus focul la pensiune

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, noi acuzaţii la adresa autorităţilor | Ipoteza sa despre cei care ar fi pus focul la pensiune

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, face noi acuzații la adresa autorităților și o nouă ipoteză despre cei pe care îi bănuiește că ar fi declanșat incendiul la pensiune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   17:45

Patronul Fermei Dacilor face noi acuzații la adresa autorităților și spune că din cauza lor nu avea autorizație de funcționare.

De asemenea, Cornel Dinicu susține că doi foști angajați se află în spatele incendiului în care au murit opt oameni.

Principala ipoteză pe care merg anchetatorii este cea suprasolicitării rețelei electrice.

Cornel Dinicu susține că vrea să fie alături de familie în aceste momente dificile pentru ei și totodată să colaboreze cu procurorii pentru a se afla adevărul în ceea ce privește declanșarea incendiului de la Ferma Dacilor.

Patronul pensiunii a depus și o plângere penală în acest sens, deoarece este convins că cineva a dat foc intenționat. Mai exact, apropiați a lui  Cornel Dinicu spun că vinovați ar fi doi cetățeni moldoveni, care în aceste momente plănuiesc să părăsească țara.

Cei doi ar fi fost angajați recent la pensiune. Erau în acel moment în care a izbucnit incendiul, deoarece erau cazați la parterul uneia dintre case.

Totodată, Cornel Dinicu spune că cei doi cetăţeni moldoveni nu au fost audiați până acum. Patronul de la Ferma Dacilor spune că nu își dorește să fie tratat cu blândețe de oamenii legii, își asumă dacă are vreo vină, dar totodată spune că autoritățile responsabile i-au pus bețe în roate pentru obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționare.

Cert este că patronul pensiunii unde au ars de vii opt oameni rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă.

×
Subiecte în articol: Cornel Dinicu incendiu Ferma Dacilor
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close