Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinicu reface Ferma Dacilor. Imagini emoţionante cu oameni veniţi să dea o mână de ajutor

Cornel Dinicu reface Ferma Dacilor. Imagini emoţionante cu oameni veniţi să dea o mână de ajutor

Cornel Dinicu s-a întors în această dimineaţă la Ferma Dacilor, după ce magistraţii i-au înlocuit arestul la domiciliu cu controlul judiciar. Patronul pensiunii care s-a făcut scrum la sfârşitul anului trecut spune că ferma unde 8 oameni şi-au pierdut viaţa va fi refăcută. Mai mulţi copaci sunt plantaţi acolo astăzi în memoria victimelor.

Cornel Dinicu reface Ferma Dacilor. Imagini emoţionante cu oameni veniţi să dea o mână de ajutor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    30 Mar 2024   •   11:48

Zeci de oameni au venit sâmbătă dimineaţa la Ferma Dacilor, răspunzând apelului făcut de Cornel Dinicu pentru a reface ansamblul mistuit de flăcări. Deocamdată oamenii au plantat copaci în amintirea victimelor teribilului incendiu.

Nu mai puțin de 150 de puieți de nuc au fost sădiţi în memoria celor opt victime care au pierit în urma incendiului din 26 decembrie 2023.

La Ferma Dacilor s-a ţinut astăzi şi o slujbă de pomenire pentru sufeletele celor plecaţi şi au fost pregătite mai multe bucate oferite celor care au venit să comemoreze, dar şi să dea o mână de ajutor.

Vremea frumoasă a făcut ca oamenii să vină în număr mare şi să se bucure de atmosferă chiar dacă pretextul a fost unul trist.

Spunea Cornel Diniicu că își dorește în continuare ca el, împreună cu anchetatorii, să afle adevărul, pentru că în continuare crede că focul a fost pus la Ferma Dacilor. Preciza că își dorește acest lucru pentru el în primul rând și mai apoi pentru cei care cred în această poveste.

De asemenea, el a exprimat dorinţa sa şi a celor apropiaţi ca Ferma Dacilor să redevină locul pe care ei îl consideră acasă sau o familie, Familia Ferma Dacilor.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close