Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinu a fost externat după aproape două luni de spitalizare

Cornel Dinu a fost externat după aproape două luni de spitalizare

Cornel Dinu a fost externat după aproape două luni de spitalizare
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   14:31

Cornel Dinu va fi externat după aproape două luni din Spitalul Floreasca. Cornel Dinu a fost operat pe inimă după ce a suferit un infarct.

Administratorul delegat al echipei Dinamo a fost internat pe 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa, medicii stabilind că că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. 
 
Pe data de 12 august, oficialul dinamovist a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, care a durat aproape 8 ore şi care a fost efectută de doctorul Şerban Brădişteanu.

Sâmbătă, fiul lui Cornel Dinu se căsătoreşte, el exprimându-şi în ultima perioadă speranţa ca tatăl său să-i fie alături la ceremonie.

„Domnul Dinu se externează. Este într-o stare de sănătate foarte bună şi sper să rămâne aşa în continuare”, a spus doctorul Şerban Brădişteanu.
 
Vreau să mulţumesc aproape în totalitate presei pentru felul decent în care a tratat acest moment de cumpănă din viaţa mea. Nu a fost deloc uşor. M-am bucurat şi de şansă. Şansa de a-l cunoaşte pe doctorul Şerban Brădişteanu, căruia îi mulţumesc, la fel cum o fac şi cu restul cadrelor medicale din acest spital care au avut grijă de mine”, a declarat Cornel Dinu.
 
Fostul tehnician al echipei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că ar fi putut fi externat mai devreme, dar s-a preferat această variantă pentru a evita orice risc.
 
Putem pleca mai devreme, acum zece zile, dar când am ajuns aici nu mă aflam într-o stare normală. veneam şi după o stare depresivă”, a explicat Dinu.
 
În final, oficialul dinamovist a menţionat că ar putea asista la meciul din acest weekend, pe care alb-roşii îl vor susţine împotriva Rapidului: „Îmi doresc să merg la meci. Am văzut toate meciurile cât am fost internat şi am observat că giuleştenii formează o echipă puternică, astfel că nu va fi deloc o partidă uşoară. Încă mă gândesc dacă voi fi prezent pe stadion”.
 


×
Subiecte în articol: Cornel Dinu externare Dinamo
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close