Antena 3 CNN Actualitate Jale şi disperare la înmormântarea Corneliei Catanga. Şoşoacă a intervenit în scandal: ''Faceţi plângere pentru omor''

Jale şi disperare la înmormântarea Corneliei Catanga. Şoşoacă a intervenit în scandal: ''Faceţi plângere pentru omor''

Cornelia Catanga a fost înmormântată astăzi, 27 martie, la cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Artista a fost răpusă de COVID-19. Cântăreaţa de muzică lăutărească a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar din Capitală.

Jale şi disperare la înmormântarea Corneliei Catanga. Şoşoacă a intervenit în scandal: ''Faceţi plângere pentru omor''
de Cristi Popovici    |    27 Mar 2021   •   13:32

UPDATE ora 15:00: Îndrăgita artistă Cornelia Catangă a fost înmormântată. Ceremonia restrânsă a avut loc la Cimirul Ghencea 1.

Este însă scandal de proporţii între familie şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul ei să fie depus la capelă, unde fanii acesteia ar fi putut să vină să îşi ia rămas-bun, însă nu a fost posibil că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce a impus procedura specială.

Senatoarea Dianei Șoșoacă l-a sunat pe Aurel Pădureanu cerându-i să facă o plângere penală pentru toată situația creată.

Familia Corneliei Catanga şi-ar fi dorit să aibă loc o ceremonie religioasă mai amplă cu invitaţi şi admiratori ai regretatei artiste care să îi aducă un ultim omagiu.

Pe certificatul medico-legal ar scrie că ea ar fi murit din cauza virusului SARS-CoV-2.

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga spune că ea s-a testat pentru COVID  în urmă cu două zile, când a început să se simtă rău, iar rezultatul testului ar fi fost negativ. În acel moment i s-a făcut rău Corneliei Catanga.

Aceasta a fost transferată la spital și în câteva ore starea ei s-a agravat și din păcate a decedat. Familia spune că artista nu a murit din cauza COVID și din acest motiv, ar fi vrut să o îngroape creștinește.

Cântăreaţa de muzică lăutărească a murit la vârsta de 63 de ani.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close