Antena 3 CNN Actualitate Cornelia şi Lupu Rednic, secretul unei căsnicii puternice: "Nu facem asta niciodată"

Cornelia şi Lupu Rednic, secretul unei căsnicii puternice: "Nu facem asta niciodată"

Cornelia şi Lupu Rednic au dezvăluit ingredientele pentru o căsnicie de durată. Căsătoriți de aproape 30 de ani, îndrăgiții artiști vin cu sfaturi prețioase pentru tânăra generație.

Cornelia şi Lupu Rednic, secretul unei căsnicii puternice: "Nu facem asta niciodată"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    26 Dec 2021   •   18:22

Întrebați cum trec peste provocările din căsnicie şi dacă la ei totul se rezolvă cu Lupu spunând o glumă, Camelia și Lupu Rednic, unii din cei mai iubiți artiști de la noi din țară au vorbit despre baza unei căsnicii solide.

„Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine. Lumea ne zice că noi avem o relație perfectă de atâția ani căsătoriți. Care este secretul? Nu există niciun secret. Important este să îl tolerezi pe cel de lângă tine şi să-l respecți. Pentru că fiecare avem părți bune şi părți mai puţin bune.

„Nu poţi să fii şef într-o casă, într-o familie"

La un moment dat, ești foarte bine şi foarte vesel şi te apucă câteodată nişte zile din alea proaste de nu te nimerește cu nimic. Dacă te întreabă, de ce te întreabă, dacă nu te întreabă de ce nu te întreabă.

Deci, nu e bine nicicum. De asta este important să-l tolerezi pe cel de lângă tine, să-l respecți. În ziua de azi asta lipsește. Toată lumea vrea să fie şef. Nu poţi să fii şef într-o casă, într-o familie ", spune Cornelia Rednic.

„Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv"

Ne certăm şi noi, dar ne certăm constructiv. Suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. Când ne certăm nu i-am spus celuilalt vreun cuvânt care nu e la locul lui. Asta ne-am impus de la bun început şi am reuşit foarte bine", a completat Lupu Rednic. 

 

×
Subiecte în articol: Cornelia şi Lupu Rednic relatii casnicie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close