Antena 3 CNN Actualitate Corneliu Dobrițoiu, reacție la afirmația lui Orban că nu ar fi fost niciodată membru PNL: „Eu nu am fost impostor. Aceea e dovada”

Corneliu Dobrițoiu, reacție la afirmația lui Orban că nu ar fi fost niciodată membru PNL: „Eu nu am fost impostor. Aceea e dovada”

Corneliu Dobrițoiu, reacție la afirmația lui Orban că nu ar fi fost niciodată membru PNL: „Eu nu am fost impostor. Aceea e dovada”
29 Mar 2018   •   20:11

Corneliu Dobrițoiu, fostul ministru al Apărării și fost senator, a avut o reacție după ce Ludovic Orban, președintele PNL, a spus că el nu a fost înscris oficial în partid. 

Corneliu Dobrițoiu a arătat la Antena 3 legitimația sa e membru de partid, care confirmă faptul că acesta s-a înscris în PNL în anul 2006. 

"Îmi este jenă că oamenii din PNL îl pun pe comandatul lor, pe fuhrerul lor într-o situaţie... Nu-i comunică lucruri de bază. Eu nu am fost impostor. Aceea e dovada. Că nu-şi explică... Eu ce aş putea să fac?", a explicat fostul ministru. 

De asemenea, fostul ministru a explicat și ceea ce a spus Orban, că și-ar fi exprimat opinii contrare politicii partidului. 

"Eu, când am fost invitat în platouri, am fost invitat personal. Am şi menţionat că punctele de vedere sunt personale, ca să nu fie atribuite partidului. Mai nou, Ludovic Orban sancţionează libertatea de expresie. Dumnealui a avut puncte de vedere contrare conducerii partidului de multe ori, cu Antonescu, cu Tăriceanu. Nu l-a sancţionat nimeni", a precizat fostul senator PNL.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close