Antena 3 Actualitate Un celebru discurs al lui Corneliu Vadim Tudor, distribuit de Diana Șoșoacă pe Facebook. Ce au observat internauții

Un celebru discurs al lui Corneliu Vadim Tudor, distribuit de Diana Șoșoacă pe Facebook. Ce au observat internauții

de Gabriel Dano    |    19 Feb 2021   •   19:27
Un celebru discurs al lui Corneliu Vadim Tudor, distribuit de Diana Șoșoacă pe Facebook. Ce au observat internauții

Senatoarea Diana Șoșoacă a distribuit, vineri, pe Facebook un discurs al fostului lider PRM Corneliu Vadim Tudor. "Atenție! Prezicerile lui Corneliu Vadim Tudor", a scris Diana Șoșoacă.

Este vorba despre o filmare realizată în ianuarie 1993, la Cenaclul Flacăra, după decernarea Premiilor Ziarului Vremea. Era atunci acolo și Adrian Păunescu, dar și alți membrii ai cenaclui.

"România dacă nu va fi unită va pieri. Într-un regim de federalizare internațională vom fi sclavii Europei, vom fi măturători în Europa, vom fi mai rău decât Turcia. Până acum politicienii lumii spuneau că Turcia este rușinea Europei. Iată că s-au născut politicieni, pe bună dreptate, care spun că România a devenit rușinea Turciei. (...) Să nu-i lăsăm să calce în picioare această țară că vom fi slugile Europei, nu ne mai bagă nimeni în seamă. Acum îmi vin vești de peste tot, de la economiști importanți, care spun că reforma în varianta actuală este criminală.

Singura șansă a României este să o oprească și să o ia pe un alt drum, tot de reformă, că nu vrea nimeni să se întoarcă la ce a fost până acum, dar dacă vom continua așa ne vom aservi băncilor mondiale, vom face datorii pe care nu o să le putem rambursa", spunea Corneliu Vadim Tudor, în fragmentul distribuit de Diana Șoșoacă.

Filmarea a strâns peste 2.800 de aprecieri și aproape 1.000 de distribuiri.

"Avea dreptate A avut mult curaj, dar nu a fost prețuit Acum plâng după dânsul. Succes, doamna Diana", "Vadim este mulțumit că are un urmaș",  "Câtă dreptate avea și lumea îl făcea nebun", sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

ATENTIE! PREZICERILE LUI CORNELIU VADIM TUDOR!

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Thursday, February 18, 2021

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă Corneliu Vadim Tudor

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close