Antena 3 CNN Actualitate Plângere penală împotriva Spitalului Floreasca. ”Complicitatea dintre lumea medicala și cea politică, din ce în ce mai evidentă”

Plângere penală împotriva Spitalului Floreasca. ”Complicitatea dintre lumea medicala și cea politică, din ce în ce mai evidentă”

Plângere penală împotriva Spitalului Floreasca. ”Complicitatea dintre lumea medicala și cea politică, din ce în ce mai evidentă”
Sursa foto: Foto: Dacian Ciolos/Facebook
05 Mai 2016   •   16:05

Corpul de control al premierului Dacian Cioloș va depune o plângere penală împotriva Spitalului Floreasca, acuzând un posibil fals în declaraţii în legătură cu funcţionarea Secţiei de Arşi.

Informația a fost dezvăluită într-o Ediție specială, de la Antena 3.

”Devine din ce în ce mai evidentă complicitatea dintre lumea medicala și cea politică”

”Avem trei situații care seamănă foarte mult: una e aceasta cu secția respectivă care a fost inaugurată dar nu a fost folosită când era nevoie, avem cazul bebelușilor când exista un laborator de analize la Cantacuzino dar nimeni nu a știut timp de două săptămâni de existența lui, și avem și acest laborator la ICECHIM, omologat în 2007, dar care nu a interesat pe nimeni și care se putea dovedi util oricând”, a spus medicul Marius Geantă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

La jumătatea lunii trecute, ministrul Sănătății Achimaș-Cadariu l-a demis pe loc pe managerul spitalului Floreasca, Nicuşor Louchi, după ce a remarcat că Secția de Arși nu funcţionează şi nici personalul secţiei nu era la serviciu.

În locul sau a fost pus Nicolae Păun, directorulul medical al spitalului şi soţul Loretei Păun, consilieră a lui Klaus Iohannis

Circa 13 ani au trebuit autorităţilor şi celor de la Spitalul Floreasca să deschidă celebra clinică de arşi de la Spitalul Floreasca. Aceasta a fost inaugurată în urmă cu un an, dar a rămas tot închisă din cauza lipsei de personal. 

 

 

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close