Antena 3 CNN Actualitate Coşmarul devenit realitate la miez de noapte. O conductă de gaze din centrul Piteştiului s-a fisurat, sute de oameni scoşi afară din case

Coşmarul devenit realitate la miez de noapte. O conductă de gaze din centrul Piteştiului s-a fisurat, sute de oameni scoşi afară din case

Coşmarul devenit realitate la miez de noapte. O conductă de gaze din centrul Piteştiului s-a fisurat, sute de oameni scoşi afară din case
Sursa foto: Foto: cvlpress.ro
de O.P.    |    01 Mar 2012   •   05:37

Sute de piteşteni care locuiesc în centrul oraşului au fost treziţi din somn şi scoşi afară în pijamale de angajaţii de la firma de gaze. O conductă magistrală era fisurată şi scăpa gaze. În scurt timp, o întreagă echipă de poliţitşti, specialişti de la gaze au blocat întreaga zonă. 

Alarma a fost dată după ora 2 noaptea. Un poliţist care patrula pe stradă a simţit miros de gaze. A sunat la firma de gaze şi şi-a cheamat colegii în ajutor. În scurt timp, zona era împînzită de angajaţi de la firma de gaze, poliţişti şi pompieri.

De frica unei explozii, poliţiştii au blocat strada iar echipele de intervenţie au bătut din uşă în uşă ca să îi scoată pe oameni afară din case. Între timp, au verificat în fiecare subsol de bloc şi scară dacă nu există scăpări de gaze.

Angajaţii de la firma de gaze au descoperit în scurt timp de unde provenea mirosul de gaze. O conductă care trecea pe sub stradă, era fisurată.

După ce au reuşit să întrerupă alimentarea cu gaz a celor trei blocuri şi nu a mai existat niciun risc de explozie, locatarilor li s-a permis să urce înapoi în locuinţe. Pînă la remedierea avariei, locatarii celor trei blocuri şi cîteva zeci de case, vor rămîne fără gaze.




×
Subiecte în articol: gaze explozii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close