Antena 3 CNN Actualitate Coşmarul etnobotanicelor. Un tânăr din Braşov s-a sinucis după ce s-a drogat două zile

Coşmarul etnobotanicelor. Un tânăr din Braşov s-a sinucis după ce s-a drogat două zile

Coşmarul etnobotanicelor. Un tânăr din Braşov s-a sinucis după ce s-a drogat două zile
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    26 Sep 2011   •   17:16

Etnobotanicele continuă să facă ravagii în rândul tinerilor, fără ca cineva să ia vreo măsură. Un tânăr din Braşov şi-a căutat moartea din cauza halucinaţiilor provocate de aşa zisele droguri legale.

Vecinii spun că de trei ani, de când începuse să consume aşa zisele droguri legale, tânărul era alt om. După moartea soţului, mama lui a ales calea străinătăţii ca să-şi poată întreţine familia. El a rămas în apartament, cu fratele său. S-a afundat însă tot mai mult în lumea narcoticelor şi a îndepărtat pe toată lumea. În ultimul ceas, a încercat să scape de droguri.

Vecinii povestesc că sâmbătă, tânărul a organizat o petrecere iar de atunci s-ar fi drogat fără oprire.  În această dimineaţă s-a trezit cu halucinaţii. Complet gol, a ieşit la geam şi s-a aruncat.

Duminică seară, un bărbat de 30 de ani le-a dat de lucru poliţiştilor şi medicilor din Bacău. Fără să spună un cuvânt apropiaţilor, s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi a început să ameninţe că se va arunca în gol. A căzut până să ajungă la o înălţime care să-l rănească, a fost internat la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Bacău şi riscă o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Etnobotanicele au făcut victime şi la Iaşi. Doi adolescenţi au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fumat o ţigară. Medicii au reuşit să trateze efectele, dar trag un semnal de alarmă cu privire la astfel de episoade. Legislaţia este mult prea lejeră, iar controalele rămân fără rezultate.

×
Subiecte în articol: sinucis drogat spital tineri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close