Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand a fost agresată în trafic, însă nu a depus plângere. Cosmin Andreica: "Mă întreb de ce a mai sunat la 112"

Clotilde Armand a fost agresată în trafic, însă nu a depus plângere. Cosmin Andreica: "Mă întreb de ce a mai sunat la 112"

Clotilde Armand susţine că a fost agresată în trafic în această dimineaţă. Cosmin Andreica, şeful Sindicatului EUROPOL, a intervenit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, unde a vorbit despre incidentul în care a fost implicat primarul Sectorului 1. Clotilde Armand a sunat doar la 112 pentru a sesiza incidentul, dar nu a dorit să depună şi plângere la Poliţie.

Clotilde Armand a fost agresată în trafic, însă nu a depus plângere. Cosmin Andreica: "Mă întreb de ce a mai sunat la 112"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   16:43

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL, a intervenit miercuri în direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit în exclusivitate despre incidentul în care a fost implicată Clotilde Armand, miercuri dimineaţă, pe o arteră principală din Capitală.

Primarul Sectorului 1 a sunat la 112, însă nu a depus plângere

"Mă întreb de ce a mai sunat la 112, pentru că până la urmă, serviciul este unul de urgenţă. Dacă nu a mai fost în primejdie, nu mai trebuia să sune la 112, mai ales că nu dorea să depună plângere. Pentru infracţiunea de ameninţare, dacă despre asta este vorba, e clar că avem nevoie de plângerea în prealabilă a părţii vătămate. În lipsa acesteia, nu se pot efectua cercetări în vederea identificării persoanei. (...) Dacă viaţa nu îţi este pusă în pericol în momentul în care suni la 112, eşti redirecţionat către cea mai apropiată unitate de Poliţie pentru a depune plângere.

Din ce a spus şi doamna Clotilde, că nu doreşte să depună plângere, înseamnă că nu se vor face verificări, pentru că şi dacă se vor face, până la urmă, nu va exista niciun fel de consecinţă pentru acea persoană în lipsa plângerii:, a explicat Cosmin Andreica, preşedintele Europol.

Clotilde Armand, atacată în trafic: ”Nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote!”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat, prin intermediul unei rețele sociale, că în această dimineață a fost atacată în trafic de un bărbat agresiv care i-a lovit cu pumnii în geam și a încercat să îi deschidă ușa autoturismului de mai multe ori.

”În această dimineață eram în trafic, iar la stopul unui semafor, un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand pe o rețea socială. 

În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să...

Posted by Clotilde Armand on Tuesday, 8 June 2021

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close