Antena 3 CNN Actualitate Cuvântul ”Allah”, scris pe toți pereții unui bloc din centrul Capitalei. A fost chemată poliția

Cuvântul ”Allah”, scris pe toți pereții unui bloc din centrul Capitalei. A fost chemată poliția

Poliția Capitalei a fost chemată la un bloc din Sectorul 1 după ce pe toți pereții imobilului a fost scris un mesaj folosit frecvent în diverse atacuri teroriste.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2023   •   11:27

Cuvântul ”Allah” a fost scris pe toți pereții de pe scara blocului. Până în acest moment, nu se știe cine este autorul acestei fapte.

”Este vorba despre un mesaj scris în mod repetat pe casa scării unui imobil. La momentul acesta colegii încearcă să identifice cercul de suspecți și potențialii autori ai acestui mesaj, însă până în acest moment nu s-a stabilit vreo conexiune cu vreo grupare sau nu se pune problema de existența vreunui mesaj subliminal ca urmare a acestui gest. Vorbim despre o faptă de distrugere și pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă mai mult ca sigur că în cel mai scurt timp vom vedea suspecții care au comis acest gest. 

La această oră sunt audiați martori și se strâng probe cu privire la documentarea acestei fapte”, a explicat Cosmin Andreica, liderul Europol, la Antena 3 CNN. 

”Până când nu vor fi culese toate probele necesare pentru a stabili starea de fapt este prematur să ne pronunțăm. Sigur că, dacă anumite mesaje au o altă conotație și există vreo coroborare a unor probe cu privire la potențiale gesturi sau acte de terorism, într-adevăr vorbim despre o infracțiune foarte gravă, dar în acest moment nu se pune problema de așa ceva”, a mai explicat Cosmin Andreica.  

×
Subiecte în articol: cosmin andreica
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close