Antena 3 CNN Actualitate Cosmin Marinescu, tânărul diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos: Antena 3 m-a ajutat şi trebuie să continue ca să ajute şi pe alţii

Cosmin Marinescu, tânărul diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos: Antena 3 m-a ajutat şi trebuie să continue ca să ajute şi pe alţii

Cosmin Marinescu, tânărul diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos: Antena 3 m-a ajutat şi trebuie să continue ca să ajute şi pe alţii
09 Aug 2014   •   16:58

Sute, chiar mii de români se uită la Antena 3 nu doar ca la un post de ştiri. Sunt mulţi oamenii a căror viaţă a fost salvată de Antena 3. Cosmin, un tânăr din Piteşti, este unul dintre aceşti oameni, care acum vor să-şi arate sprijinul pentru jurnaliştii care le-au întins o mână de ajutor atunci când aveau cel mai mult nevoie.

Cosmin a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos. Avea nevoie de 20.000 de euro ca să nu-şi petreacă viaţa într-un scaun cu rotile.

"A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Nu ştiam dacă o să mai am piciorul. Nu stiam ce va fi, nu puteam să mă mai gândesc la viitor, la nimic altceva", ne-a spus Cosmin Marinescu.

De atunci a trecut un an. Cosmin a fost operat, iar medicii i-au salvat piciorul. Totul datorită Antenei 3 care, printr-o campanie umanitară, a reuşit să strângă banii de care băiatul avea nevoie.

"Am reuşit să dau de Ivona Roşu care mi-a făcut un reportaj şi a fost dat la Antena 1. Apoi Dana Grecu a preluat reportajul şi l-a a dat la dânsa în emisiune. Iar Antena 1 Piteşti mi-a făcut un concert caritabil şi am reuşit să strâng toţi banii pentru operaţie", ne-a spus Cosmin Marinescu.

Cosmin a văzut şi el la televizor ce se întâmplă în aceste zile cu postul Antena 3 şi este revoltat.

"Cred ca Antena 3 ar trebui să continue. M-a ajutat pe mine, a ajutat mulţi oameni şi trebuie să continue ca să mai ajute şi pe alţii", a mai spus Cosmin.

După coşmarul prin care a trecut, Cosmin este acum un alt om. Poate avea din nou speranţe, îşi poate face din nou planuri pentru viitor. El spune că şi alţi oameni merită o nouă şansă, aşa cum a primit el de la Antena 3.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close