Antena 3 CNN Actualitate Cosmin Mladin, capul mafiei de la Arad, a fost arestat

Cosmin Mladin, capul mafiei de la Arad, a fost arestat

Cosmin Mladin, capul rețelei de trafic de țigări din Arad, a fost prins de polițiști și urmează să fie dus într-un centru de arest preventiv. Pe numele lui fusese emis, în urmă cu trei zile, un mandat de arestare preventivă.

Cosmin Mladin, capul mafiei de la Arad, a fost arestat
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    29 Iul 2021   •   08:09

Cosmin Mladin a fost găsit de polițiști noaptea trecută, în jurul orei două, într-un imobil din Arad. În acest moment, liderul traficanților se află în duba poliției, cu care este transportat către Tribunalul București unde va avea loc confirmarea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile emis pe numele său, după care acesta va fi dus în arestul central. 

Poliția Română a anunțat, joi dimineață, că polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale-IGPR au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 26 iulie, de magistrații Tribunalului București, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că este vorba despre Cosmin Mladin, bărbatul din Arad, care a reușit să fugă cu două ore înainte de perchezițiile care au avut loc în locuința sa.

Polițiștii au ridicat din locuința sa sume importante de bani, dar și un autoturism Ferrari.

×
Subiecte în articol: Cosmin Mladin
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close