Antena 3 CNN Actualitate Costel Căşuneanu susţine că este doar învinuit în dosarul senatorului Cătălin Voicu

Costel Căşuneanu susţine că este doar învinuit în dosarul senatorului Cătălin Voicu

Costel Căşuneanu susţine că este doar învinuit în dosarul senatorului Cătălin Voicu
Sursa foto: casuneanu
12 Feb 2010   •   15:22

Senatorul PSD Cătălin Voicu s-a prezentat din nou vineri la sediul DNA, unde i-a fost adusă la cunoştinţă o nouă învinuire de trafic de influenţă. Tot vineri, la DNA a venit şi omul de afaceri Costel Căşuneanu, care nu a mai fost, însă, audiat.

Cătălin Voicu a discutat aproape o oră cu procurorii DNA. El este acuzat că i-ar fi cerut omului de afaceri Costel Căşuneanu încă 60.000 de euro, pentru a interveni pe lângă magistraţii instanţei supreme pentru soluţionarea favorabilă a unor dosare.

La ieşire, Voicu a refuzat să comenteze acuzaţiile.

La rândul său, Costel Căşuneanu a respins orice acuzaţii referitoare la implicarea în acest scandal. El susţine că banii pe care i-ar fi dat lui Voicu ar fi, de fapt, un împrumut. În plus, Căşuneanu susţine că nu mai are calitatea de inculpat în dosarul în care este acuzat Voicu, ci doar de învinuit. Omul de afaceri susţine că acest scandal în e pus la cale de cei care vor să-l compromită.

Potrivit procurorilor anticorupţie, omul de afaceri Costel Căşuneanu i-ar fi cerut, anul trecut, lui Cătălin Voicu să intervină pe lângă judecătorii instanţei supreme pentru a obţine o hotărâre favorabilă privind un litigiu dintre Compania de Autostrăzi şi o firmă din judeţul Bacău.

Pentru intervenţia sa, Voicu ar fi pretins şi ar fi primit de la Căşuneanu 200.000 de euro.

Antena 3

×
Subiecte în articol: DNA voicu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close