Antena 3 CNN Actualitate Costică Argint a anunţat că va da statul în judecată

Costică Argint a anunţat că va da statul în judecată

Costică Argint a anunţat că va da statul în judecată
Sursa foto: Foto: Videonews
10 Mar 2011   •   18:34

Eliberat din închisoare de doar două zile, Costică Argint şi-a luat adio de la România într-o conferinţă de presă. Ocazie cu care a anunţat că dă statul în judecată, pentru că nu i-a fost respectat dreptul la apărare în procesul în care a fost condamnat la închisoare. 

 
Cunoscutul interlop şi lider al comunităţii rome din Italia s-a plâns că este persecutat politic şi a promis că, atunci când nu-i va mai fi pusă în pericol libertetea, va face dezvăluiri importante
 
Costică Argint a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Focşani, după ce judecătorii au considerat că acesta şi-a ispăşit două treimi din pedeapsa de trei ani şi şase luni, primită în 1997, fiind luată în considerare şi perioada de încarcerare din Italia.
 
Prima grijă a lui Argint, după eliberare, a fost să-şi cumpere bilet de avion, doar dus, pentru Italia. Costică Argint a devenit celebru în 2007, în perioada în care era dat în urmărire generală în ţară. În timpul unei vizite a premierului Călin Popescu Tăriceanu la Roma, interlopul a fost salutat cordial de ministrul de externe de la acea vreme, Adrian Cioroianu.
 

×
Subiecte în articol: eliberat conditionat stat judecata
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close