Antena 3 CNN Actualitate Cotroceniul vrea sistem de irigaţii de 60.000 de euro

Cotroceniul vrea sistem de irigaţii de 60.000 de euro

Cotroceniul vrea sistem de irigaţii de 60.000 de euro
Sursa foto: palatul cotroceni
23 Iul 2009   •   08:12

În plină criză şi sfaturi de reducere a chletuielilor inutile, Administraţia Prezidenţială a decis să aloce peste două miliarde şi jumătate de lei vechi pentru executarea unui sistem de irigaţii în grădina Palatului Cotroceni.
De altfel bugetul preşedinţiei a crescut cu 75% pe componenta de cheltuieli cu bunuri şi servicii, în plină criză economică. Bugetul pe acest an pentru preşedinte, stabilit de guvernul Tăriceanu la 9 milioane de euro a ajuns pe timpul guvernului Boc la peste 12.000.000 de euro, a calculat Cotidianul.
Astfel, Cotroceni a anunţat cheltuirea a 256.302 lei, circa 60.000 de euro, pentru ?execuţia unui sistem de irigare?, deoarece acum, irigarea spaţiilor verzi ale sediului Administraţiei Prezidenţiale se face cu ajutorul unor aspersoare sau prin ?priză directă? cu furtunul de către grădinari.
Publicaţia citată mai remarcă că instituţia prezidenţială a decis să dea 50.000 de euro pentru câteva sfeşnice şi candele necesare bisericii din incinta Palatului Cotroceni, iar SPP a decis să cumpere o şalupă rapidă cu 25.000 de euro pentru a-l supraveghea şi pe Traian Băsescu atunci când se află în vacanţă la reşedinţa oficială de la Neptun.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close