Antena 3 CNN Actualitate Covasna: Trafic îngreunat pe DN 10 şi DN 11 în zonele montane, din cauza zăpezii şi a viscolului

Covasna: Trafic îngreunat pe DN 10 şi DN 11 în zonele montane, din cauza zăpezii şi a viscolului

Covasna: Trafic îngreunat pe DN 10 şi DN 11 în zonele montane, din cauza zăpezii şi a viscolului
06 Ian 2017   •   09:50

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice din judeţul Covasna, traficul fiind îngreunat din cauza zăpezii şi a viscolului pe DN 11 Braşov-Bacău şi DN 10, Braşov-Buzău, în zonele montane, potrivit Agerpres.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Covasna, Cristian Drincă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că ninge intens în aproape tot judeţul, iar circulaţia rutieră este îngreunată din cauza zăpezii şi a viscolului în special pe DN 11, în zona Pasului Oituz şi DN 10, în zona Pasului Predeluţ.

"Viscoleşte puternic, iar din acest motiv traficul este îngreunat. Sunt sectoare de drum cu zăpadă frământată, deşi maşinile noastre sunt în acţiune de azi noapte. Nu avem drumuri blocate şi nici restricţii de circulaţie, dar în zona pasului Oituz, împreună cu Poliţia verificăm dacă tirurile au roţile dotate cu lanţuri de iarnă (...). Deci, suntem în acţiune şi încercăm să menţinem starea de viabilitate a drumurilor în condiţii cât mai bune în situaţia dată", a declarat Cristian Drincă.

Şi pe drumurile judeţene se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi nu se înregistrează blocaje în trafic, a declarat pentru AGERPRES, Fabian Zsolt, reprezentantul Societăţii de Drumuri şi Poduri Covasna.

×
Subiecte în articol: Covasna
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close