Antena 3 CNN Actualitate Cinci cazuri COVID-19 la primăria Iaşi, după ce viceprimarul s-a infectat într-un pelerinaj în Grecia

Cinci cazuri COVID-19 la primăria Iaşi, după ce viceprimarul s-a infectat într-un pelerinaj în Grecia

Cinci angajaţi ai primăriei Iaşi au fost confirmaţi pozitiv pentru noul coronavirus, printre aceştia fiind viceprimarul Gabriel Harabagiu şi Directorul de Relaţii Publice, Vasile Tion. Primarul Mihai Chirica, care colaborează îndeaproape cu ei doi, urmează să fie testat.

Cinci cazuri COVID-19 la primăria Iaşi, după ce viceprimarul s-a infectat într-un pelerinaj în Grecia
Sursa foto: Hepta
de Dana Musceleanu    |    08 Oct 2020   •   18:25

Viceprimarul Iașului, Gabriel Harabagiu, a fost testat pozitiv cu Covid-19 și se află de luni seară în izolare, acesta contactând coronavirusul într-un pelerinaj din Grecia, de unde s-a întors de curând, anunţă bzi.ro.

De asemenea, a fost confirmat pozitiv şi a intrat în izolare, directorul Vasile Tiron, care conduce Direcția Relații Publice și Transparență Decizională. Acesta s-a testat în cursul zilei de joi, după ce miercuri seară avusese mai mult simptome specifice infectării cu noul coronavirus. 

Alte trei persoane de la Direcţia Tehnica- Serviciul Străzi au ieşit şi ele pozitiv la testare.  

Primarul Mihai Chirica, care colaborează îndeaproape atât cu Gabriel Harabagiu, cât şi cu VasileTion, urmează să fie şi el testat.

Record de infectări în capitala Moldovei

Joi, 8 octombrie, la nivelul judeţului Iași s-a anunţat un  număr record de infectări cu COVID-19, totalul cazurilor ajungând la 6115. Conform datelor emise de Grupul de Comunicare Strategică, Iașul a înregistrat joi un număr de 193 de persoane infectate. 

Medicii ieşeni anunţă şi faptul că locurile disponibile pentru internarea pacienţilor cu COVID-19 sunt, într-o proporţie alarmantă, ocupate.

×
Subiecte în articol: Iași COVID-19
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close