Antena 3 CNN Actualitate Cozi interminabile la Vama Nădlac. Sute de maşini au aşteptat ore întregi să le vină rândul la control

Cozi interminabile la Vama Nădlac. Sute de maşini au aşteptat ore întregi să le vină rândul la control

Cozi interminabile la Vama Nădlac. Sute de maşini au aşteptat ore întregi să le vină rândul la control
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Ian 2012   •   08:32

Românii care au vrut să iasă din ţară prin vama Nădlac în ultimele zile au stat ore întregi în maşini, din cauza unor cozi kilometrice. Şoferii dau vina pe vameşii şi poliţiştii de frontieră maghiari pentru neplăceri şi spun că aceştia fac excel de zel în controale.
 
Controalele în vamă au fost înăsprite, după ce zilele trecute au fost descoperite, în mai multe tiruri, persoane care voiau să iasă ilegal din ţară. Autovehiculele sunt acum verificate amănunţit, iar cu fiecare minut, coada creştea, spre disperarea şoferilor.
 
Sute de camioane s-au aliniat la coadă şi au aşteptat ore în şir să le vină rândul la control, pentru că operaţiunea se făcea pe o singură bandă.
 
În noaptea de luni spre marţi, cea mai mare aglomeraţie s-a înregistrat la vama Nădlac, iar poliţiştii i-au sfătuit pe şoferi să folosească şi celelalte puncte de trecere a frontierei din judeţ, mai exact Turnu şi Vărşand.

 



×
Subiecte în articol: vama Nadlac aglomeratie masini control cozi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close