Antena 3 CNN Actualitate Cozi uriașe la granița de vest a României! Sistemul informatic din Ungaria a picat, iar traficul a fost complet blocat

Cozi uriașe la granița de vest a României! Sistemul informatic din Ungaria a picat, iar traficul a fost complet blocat

Traficul de la granița de vest a României a fost complet blocat, iar mașinile au format cozi kilometrice, după ce sistemul informatic din Ungaria a picat.

Cozi uriașe la granița de vest a României! Sistemul informatic din Ungaria a picat, iar traficul a fost complet blocat
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2023   •   12:59

Miercuri dimineață, circulația în vămile de la granița cu Ungaria a fost complet blocată, iar șoferii au așteptat chiar și 120 de minute până când defecțiunea sistemului informatic din țara vecină a fost remediată.

Potrivit Poliției de Frontieră, la ora 11:30, timpii de așteptare depășeau, în mai multe vămi, 100 de minute.

Cel mai mare timp de așteptare s-a înregistrat în Vama Nădlac II, unde, pentru a ieși din țară, șoferii au așteptat 120 de minute, iar pentru a intra, 90 de minute.

În vămile Petea și Urziceni, timpul de așteptare s-a extins la o oră și jumătate, situația fiind valabilă pentru ambele sensuri de mers.

Citește și: Amendă uriașă pentru șoferii care circulă fără acest document. În cazul în care îl pierdeți, nu mai conduceți mașina

"Traficul este întrerupt din cauza unor lucrări de mentenanță ale autorităților maghiare la sistemul informatic", au transmis reprezentanții Poliţiei de Frontieră. 

Coada de autoturisme și camioane s-a extins pe ambele părți ale liniei de frontieră, iar traficul a putut fi reluat, în condiții normale, abia în jurul orei 12:00, când problema sistemului informatic din Ungaria a fost rezolvată, potrivit digi24.ro.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close