Antena 3 CNN Actualitate Cozi uriaşe la munte înainte de minivacanţă: ''Nu se poate aşa ceva. Am stat 40 de minute ca să fac 5 kilometri''

Cozi uriaşe la munte înainte de minivacanţă: ''Nu se poate aşa ceva. Am stat 40 de minute ca să fac 5 kilometri''

Bătaie de joc a Companiei de Drumuri pe seama românilor. Drumarii au sugrumat efectiv traficul pe cel mai aglomerat drum din ţară, pe DN1, chiar înainte de minivacanţa de 1 decembrie. Cine a avut ieri ghinionul să treacă prin Sinaia, pe sensul de mers spre Braşov, a stat câteva ore într-o coloană de câţiva kilometri, aşa cum arată imaginile din dronă obţinute de Antena 3. Blocajul a fost cauzat de lucrări de asfaltare care au loc în zona Posada. Cei de la drumuri susţin că reparaţiile se vor termina până în weekend.

Cozi uriaşe la munte înainte de minivacanţă: ''Nu se poate aşa ceva. Am stat 40 de minute ca să fac 5 kilometri''
de Iulia Gorgorin    |    27 Noi 2020   •   10:30

Un muncitor dă la lopată, în timp ce alţi patru se învârt în jurul lui. Aşa s-a lucrat la drumul din apropierea staţiunii Sinaia, în timp ce coada se întindea pe kilometri întregi.

DN1, ''Drumul Nervilor''

Şoferii care au ajuns în zona Posada au aşteptat mult timp bară la bară, iar timpul până în Sinaia a fost de peste o oră.

''Nu se poate aşa ceva. Am stat 40 de min ca să fac 5 kilometri'', a spus un şofer nervos.

Reprezentantul Serviciului Drumuri Naţionale Ploieşti spune că situaţia este sub control

Firma care prestează lucrarea, dacă nu are vreo problemă, trebuie să încheie. În general, vinerea nu se lucrează pe Drumul Naţional, mai ales pe DN1 ţinând cont că valorile de trafic vinerea sunt destul de ridicate, decât accidental dacă mai rămân două-trei sute de metri până în ora 12 se lucrează. Eu cred că 99% se termină'', a spus Cătălin Vlad de la Serviciul Drumuri Naţionale Ploieşti.

Dacă lucrările nu vor fi încheiate astăzi, românii care pleacă pe DN1 în minivacanţa de Sfântul Andrei, se vor trezi prinşi într-un ambuteiaj uriaş.

×
Subiecte în articol: minivacanta Sinaia aglomeratie munte DN1
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close