Antena 3 CNN Actualitate Cozile umilinţei: Sute de constănţeni stau la coadă pentru a primi alimente gratuite de la Primărie

Cozile umilinţei: Sute de constănţeni stau la coadă pentru a primi alimente gratuite de la Primărie

Cozile umilinţei: Sute de constănţeni stau la coadă pentru a primi alimente gratuite de la Primărie
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Mar 2011   •   11:41

Sute de oameni din Constanţa s-au înghesuit, luni, pentru a prinde la ajutoarele oferite de Primărie. Oamenii au stat la coadă pentru a primi câteva alimente.

Primii pensionari s-au aşezat la coadă încă de seara trecută, pentru a fi siguri că ajung să primească pachetele cu alimente de la Primăria din Constanţa.

Oamenii au pensii foarte mici şi spun că produsele îi salvează câteva săptămâni. Aşa că sunt dispuşi să stea ore întregi în frig şi să se calce în picioare la rând.

Situaţia se repetã la începutul fiecărei perioade de distribuire a acestor alimente, în condiţiile în care pachetele sunt oferite de opt ori pe an.

 


Aproximativ 50.000 de persoane cu pensii de până la 800 de lei, cei peste 60 de ani, fără venituri dar şi persoanele cu handicap beneficiază de aceste ajutoare.

Pachetele distribuite în perioada 14-18 martie conţin un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr şi un kilogram de făină.

×
Subiecte în articol: pensionari cozi primarie alimente
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close