Antena 3 CNN Actualitate Cozmin Gușă: Bugetele sunt devalizate la adăpostul stării de urgență

Cozmin Gușă: Bugetele sunt devalizate la adăpostul stării de urgență

Analistul politic Cozmin Gușă spune, într-o postare pe Facebook, că la adăpostul stării de urgență se desfășoară o amplă acțiune de devalizare a bugetelor statului, pentru obținerea de fonduri pentru ”favoriți ai puterii”.

Cozmin Gușă: Bugetele sunt devalizate la adăpostul stării de urgență
Sursa foto: Hepta
08 Apr 2020   •   14:54

”Cu CREIER, BANI si SOLIDARITATE! Romania nu mai are …

Solidaritate de grup mic in presa,cum se poate si ce va genera

Stire MAAREEE: “ Ludovic Orban i-a condus la scara avionului pe medicii care pleaca in Italia, ca voluntari timp de 14 zile!

Patru dintre membrii echipei s-au imbarcat in aeronava care a decolat din Bucuresti, iar ceilalti zece membri la Timisoara, unde aeronava a facut escala. La imbarcare au fost prezenti premierul Ludovic Orban, ministrii Sanatatii, Apararii, de Interne, precum si seful DSU. De asemenea, a participat si ambasadorul Italiei in Romania.”

Asta s-a intamplat ieri, in plina criza (bravo medicilor pentru curaj si civism!), cand cei mandatati si platiti de catre noi, ar trebui sa se zdrobeasca sa caute solutii pentru criza economica. In loc de asta, PENTRU POZA, 5 inalti oficiali romani, adica 1 prim ministru, 3 ministri si un inalt functionar de stat, s-au dus sa conduca la scara avionului, 4 medici, dar sa-si faca neaparat si poze pe care sa le publice!!!

Si atentie, asta in timp ce cateva sute de intreprinzatori trimisesera deja de 4 zile la Guvern o scrisoare disperata prin care cer ajutor, pro-actiune statala, descriind dezastrul economic care va veni.

Ce nu stiu intreprinzatorii, si nici dumneavoastra, este si mai grav decat pierdutul timpului pentru poze: sub “acoperisul” crizei si-al starii de urgenta, se desfasoara o cinica si profitabila actiune de devalizare a bugetelor, pe GRUPURI MICI, care este destinata obtinerii urgente de fonduri pentru favoritii puterii sau pentru cei care-au aflat si-si vor si ei partea, bani care sa le tina de cald acestor neo IMBOGATITI DE RAZBOI, pe durata crizei care va urma. Stiu ca pare greu de crezut, dezvaluirile care oricum vor aparea public vor confirma ce zic azi.

Dar ziceam in subtitlul de mai sus ca “nu mai avem” creier, bani, solidaritate, intr-un sens pe care-l lamuresc mai jos, si-ar trebui sa descriu si ce inseamna SOLIDARITATEA TIP GRUPURI MICI, bineinteles cea legitima si diferita de SOLIDARITATEA HOTIEI, pe care am semnalat-o mai sus”, scrie Cozmin Gușă. 

Întreaga postare, AICI.

×
Subiecte în articol: Cozmin Gusa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close