Antena 3 CNN Actualitate Cozmin Guşă, despre ancheta DNA privind legăturile lui Codruţ Marta cu Elan Schwarzenberg şi Realitatea Media

Cozmin Guşă, despre ancheta DNA privind legăturile lui Codruţ Marta cu Elan Schwarzenberg şi Realitatea Media

Cozmin Guşă, despre ancheta DNA privind legăturile lui Codruţ Marta cu Elan Schwarzenberg şi Realitatea Media
13 Aug 2013   •   13:05
Acţionarul Realitatea Media, Cozmin Guşa a dat declaraţii în faţa procurorilor DNA în cazul Codruţ Marta. Guşă le-a vorbit procurorilor despre relaţiile pe care fostul şef de cabinet al lui Blejnar, Codruţ Marta, le-a avut cu Realitatea TV, în perioada în care trustul era deţinut de Elan Schwarzenberg.

"A existat la un moment dat o poziţie a lui Codruţ Marta de administrator la o societate de ştiri asociată grupului (Realitatea Media – n.r.), la NewsIn, precum au fost şi vizite ale lui Marta în perioada în care proprietar era Elan”, a declarat Cozmin Guşa.

Acţionarul Realitatea Media le-a spus jurnaliştilor că a fost întrebat de către procurori şi despre Elan Schwarzenberg, care a plecat din ţară în iulie 2012. "Nu l-am mai văzut din mai, după ce ne-am supărat pentru că a încercat să înstrăineze mărcile Realitatea la o firmă anonimă din Marea Britanie", a spus Cozmin Guşă.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta procurori DNA Cozmin Gusa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close